Η ΣΙΔΕΝΟΡ είναι ο μοναδικός εγχώριος παραγωγός στην αγορά του μορφοσιδήρου (σίδερα ή χάλυβες εμπορίου). Η πλήρης γκάμα, σε συνδυασμό με τη συνεχή διατήρηση αποθέματος, καθιστούν τη ΣΙΔΕΝΟΡ ικανή να επιτυγχάνει πολύ σύντομους χρόνους παράδοσης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται. Το κύρος της εταιρείας, η διεθνώς πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων μορφοσιδήρου (ISO, IQ-NET, ΕΛΟΤ, U-Mark), η παραγωγική τεχνογνωσία και ευελιξία, το μεγάλο δίκτυο διανομής και η άριστη εξυπηρέτηση της ΣΙΔΕΝΟΡ μέσω των αντιπροσώπων της είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που διατηρούν τη ΣΙΔΕΝΟΡ στην πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα.
Τα προϊόντα μορφοσιδήρου παράγονται σε δύο εργοστάσια. Στο εργοστάσιο της ΣΙΔΕΝΟΡ στη Θεσσαλονίκη παράγεται το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας μορφοσιδήρου, ενώ οι γωνίες και τα UPN μεγάλου πλάτους, καθώς και τα στρογγυλά μεγάλης διατομής, παράγονται στο εργοστάσιο της STOMANA SA στο Pernik (Βουλγαρία).

Η θέση της ΣΙΔΕΝΟΡ στην αγορά του μορφοσιδήρου ενισχύεται σημαντικά από την ηγετική θέση και το πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής του αντιπροσώπου της, ΣΙΔΜΑ ΑΕ, εταιρείας με μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο εμπορίας και βιομηχανικής μεταποίησης χαλυβουργικών προϊόντων, αλλά και από την ηγέτιδα στην περιοχή της Κρήτης ΑΝΤΙΜΕΤ ΑΕ.

Παράλληλα, η ΣΙΔΕΝΟΡ, μέσα από τα τμήματα εξαγωγών της, προωθεί με γοργούς ρυθμούς τη διείσδυση στις αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου, επιτυγχάνοντας ήδη σημαντικά μερίδια αγοράς στις αγορές αυτές.

ΜΟΡΦΟΣΙΔΗΡΟΣ
Τύπος Εργοστάσιο ΣΙΔΕΝΟΡ
(Θεσσαλονίκη)
Εργοστάσιο STOMANA
(Πέρνικ, Βουλγαρία *)
ΚΑΡΕ Πλάτος πλευράς από 10 έως 40mm
ΛΑΜΕΣ Πλάτος πλευράς από 20 έως 150mm
Πάχος από 5 έως 20mm
Πλάτος πλευράς από 80 έως 180mm
Πάχος από 40 έως 90mm
ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ Διατομή από Φ10 έως 40mm Διατομή από Φ 40 έως 120mm
ΓΩΝΙΕΣ Πλάτος πλευράς από 20 έως 50mm
Πάχος από 3 έως 6mm
Πλάτος πλευράς από 60 έως 100mm
Πάχος από 6 έως 12mm
ΙΡΕ Ύψος διατομής από 80 έως 120mm
ΠΙ/UPN Ύψος διατομής 30mm και από 80mm έως 140mm Ύψος διατομής από 80 έως 140mm

 

(*) Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και φυλλάδια της γκάμας παραγωγής STOMANA, παρακαλούμε επισκευθείτε το www.stomana.bg
Η δραστηριοποίηση της ΣΙΔΕΝΟΡ σε νέες αγορές της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων συνδυάζεται με νέα επενδυτικά σχέδια, που έχουν ως στόχο τη διεύρυνση της γκάμας παραγωγής με προσθήκη νέων προϊόντων, τη μείωση του κόστους παραγωγής, την περαιτέρω σταθεροποίηση της ποιότητας και διαθεσιμότητας και τη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των αντιπροσώπων της.