Η ΕΡΛΙΚΟΝ ΑΒΕ παράγει μια ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτροδίων και συρμάτων συγκόλλησης, που καλύπτει αξιόπιστα κάθε ανάγκη των πελατών της σε ό,τι αφορά εφαρμογές συγκόλλησης.

Για την Ελληνική αγορά, τα ηλεκτρόδια παράγονται με την τεχνογνωσία του διεθνούς οίκου OERLIKON και σύμφωνα με τις προδιαγραφέςAWS, EN, DIN & ISO και διατίθενται με πιστοποιητικά διεθνών γραφείων (ABS, BV, HRS, TÜV, LLOYDS).

Το φάσμα εφαρμογών συγκόλλησης, αναγόμωσης και κοπής χάλυβα και άλλων υλικών που καλύπτουν τα υλικά μας είναι ευρύτατο και η προσφερόμενη ποιότητα καλύπτει τις μεγαλύτερες απαιτήσεις στο χώρο των κατασκευών, της ναυπηγικής, της βιομηχανίας α’ υλών και ενέργειας, των χημικών βιομηχανιών και της βιομηχανίας τροφίμων. Προσφέρονται τύποι ηλεκτροδίων και συρμάτων συγκόλλησης για κοινούς και ελαφρά κραματωμένους χάλυβες, για λεπτόκοκκους κατασκευαστικούς χάλυβες, για σκληρές αναγομώσεις, για χάλυβες αντοχής στον ερπυσμό, για ανοξείδωτους και πυρίμαχους χάλυβες, όπως και για χυτοσιδήρους και αλουμίνιο.

Το λογότυπο ΕΡΛΙΚΟΝ είναι συνώνυμο της συγκόλλησης στην Ελλάδα και η αποδοχή των προϊόντων της από τους τελικούς χρήστες τη θέτει σταθερά ως market leader. Συντηρεί μερίδιο αγοράς άνω του 65 % επί σειρά ετών και διαρκώς ισχυροποιεί το εμπορικό της δίκτυο.

Εκτός από την εσωτερική αγορά, η ΕΡΛΙΚΟΝ διαθέτει σημαντικό μέρος των συγκολλητικών της προϊόντων στο εξωτερικό, προωθώντας τη δική της οικογένεια συγκολλητικών προϊόντων υπό την επωνυμία SIDEWELD.

Με ισχυρότερο έρεισμα την ποιότητα, τα υλικά συγκόλλησης της ΕΡΛΙΚΟΝ έχουν αποκτήσει μόνιμη θέση στις αγορές του εξωτερικού που διατίθενται.

ΣΙΔΕΝΟΡ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΑΛΥΒΑ ΑΕ (ΑΘΗΝΑ)

Διεύθυνση: Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 33
ΤΚ: 15125
Πόλη/Περιοχή: Μαρούσι, Αθήνα
Νομός: Αττικής
Χώρα: ΕΛΛΑΔΑ
E-mail: kgeraki@sidenor.vionet.gr

info-welding@erlikon.vionet.gr

Τηλέφωνο: 210-6787111
Fax: 210-6787740

ΕΡΛΙΚΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΜΑΤΩΝ ΑΒΕ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διεύθυνση: 12ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας
ΤΚ: 57008
Πόλη/Περιοχή: Ιωνία, Θεσσαλονίκη
Νομός: Θεσσαλονίκης
Χώρα: ΕΛΛΑΔΑ
E-mail: kgeraki@sidenor.vionet.gr

info-welding@erlikon.vionet.gr

Τηλέφωνο: 210-6787111
Fax: 210-6787740

ΑΝΤΙΜΕΤ ΑΕ (ΚΡΗΤΗ)

Διεύθυνση: Οδός Μάνου Κατράκη, 5ο χλμ. Ηρακλείου – Φοινικιάς
ΤΚ: 71302
Πόλη/Περιοχή: Νέο Στάδιο / Ηράκλειο
Νομός: Ηρακλείου Κρήτης
Χώρα: ΕΛΛΑΔΑ
E-mail: amihelidakis@antimet.vionet.gr
Τηλέφωνο: 2810-316420 / 252025 / 252026
Fax: 2810-252027